Home

wilki

Wilczy apetyt na rynku

Co przed nami? 

Spotykam się z fajnymi ludźmi i pierwszym z był Janusz Palikot w wywiadzie z Browaru Tenczynek. Drugim uczestnikiem rozmowy był Michał Płucisz z Wolf&Oak destylarni położonej na Dolnym Śląsku. Obaj są inwestorami, prekursorami trendów w produkcji alkoholu w Polsce. Oczywiście bardzo się różnią filozofią życia, misją i wizją projektów. Porównywanie tych osób w ogóle nie ma sensu, pominę wątek jakiejkolwiek oceny to nie jest w moim stylu pisać o kimś w sposób krytyczny. Więcej dowiaduję się mając przyjazne nastawienie do ludzi pracujących ciężko nad swoimi ideami. Zatem podziwiam, testuje smaki i zapraszam Was do spotkań i degustacji w różnych miejscach. Możecie je nawet wybrać.

Wywiad i zaproszenie  

1
Jakie wino do szparagów?
Degustacje dla firm